Post by colittsubghourlearn on Mar 8, 2022 10:00:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach War: Fight For Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Beach War: Fight For Survival 2022 version ▞▞▞
Hələlik tamam, oynamaq üçün bir az vaxt lazımdır.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin son yeniləmədən sonra, oynadığım zaman ekrana keçir və məni oyundan tamamilə çıxarır və mən 2 gündür oynaya bilmirəm. oyundan əvvəl dediyim kimi gülüncdür amma sonra müəyyən bir nöqtəyə gəlirsən və daha oynamayacaq, yükləməyə dəyməz
yaxşı oyun yaxşıdır amma niyə? niyə sadəcə interneti əlavə edirsən? çünki darıxdırıcıdır? İnternet olmasa daha yaxşıdır? lakin siz hələ də oflayn və ya onlayn əlavə edə bilərsiniz? bunu əlavə etsəniz, sizə beş ulduz verirəm
Daha çox səviyyəyə ehtiyacı var, lakin bundan başqa, o, zəhmli, lap beachhead 2000 kimi. Uzun müddətdir ki, bu oyunu gözləyirdim.
Beach War: Fight For Survival 액션 vhd
Hər şeydən əvvəl oyunun ölçüsü böyükdür... hər dəfə bir silahın kilidini açdığınız zaman yükləmək üçün məlumat tələb olunur. Başqa bir şey odur ki, siz yalnız reklamlara baxsanız və ya abunə olsanız, səviyyəni keçə bilərsiniz. Yaradıcılar çətinlik səviyyəsini elə tərtib ediblər ki, siz reklamlara baxmadan keçə bilməyəcəksiniz. Çox məyus oldu.
Super 5 ulduz
Aşağı mb oyunlar üçün ən yaxşı oyun
sərin oyun..zaman öldürücü
Gözəl oyun
Oyun offline versiya olsa yaxşı olardı
Bu oyun yalnız zehni insanlardır
Pul fırıldaqları fırıldaqçılıq 😡😡😡
Mən sadəcə olaraq oyunu yüklədim və açdım. Düşünün, bəlkə də brifinqdən əvvəl bir az oynamalıyam!
Qoy oynuyum onda deyim
Tamamilə zibil oyun
Möhtəşəm. Çox sadə bir növ oyunu vur və öldür. Çox zövqlü
Normal
sözüm yoxdu..
Bu oyun çox çox çox çox çox çox çox çox çox çox çox tullantı tullantı tullantıları oyunu idi😠😡🤮🤢😤😈👿👿👿
O oyunu sevirəm.. Əladır.. Amma niyə bütün oyun bir dəfə yüklənmir..növbəti epizoda çatdı, sonra endirmə strat.. Alınmış yeni silah endirilməsi yenidən başladı, mən sadəcə buna nifrət edirəm.. Həmçinin silah yeniləməsi uğursuz variantı ən pis şeydir. Bunu da düzəldin.
Gözəl iş
Beach War: Fight For Survival Action utfh
Yaxşı oyundu
Sadəcə blat uzaq sadə ola bilməz!
Möhtəşəm, əlavə missiyalar üçün yeni yeniləməni gözləyirik
Beach War: Fight For Survival ایکشن ugsd
*XƏBƏRDARLIQ*⚠️.... BU OYUN "SƏRBİKDİR"!!!.... CİDDİ!!!...😐👎
Beach War: Fight For Survival Hərəkət vith
Sffygigfuihhiih Xguixxxxxxxxxxxxfggghhhhhhhhh mənim üçün mümkündürmü o, sizin üzünüzdə eyni vaxtda olub-olmadığını görmək istədiyiniz yoldur⌚ uttar qaçqınları və mən Thk. Jkjgfhc trf se bat nhi hai na Tytt5ttrddtugf kədərlidir ki, mən əvvəldən fərqli r r r der edə bilərəm və çox həyəcanlıyam
Həddindən artıq reklam
RACE THE SUN CHALLENGE EDITION® Veiksmas qzv
Bu oyunu oynamaq əyləncəlidir, lakin siz xallarınızdan əlavə döyüş sursatı almaq üçün istifadə edə bilməzsiniz. Bu axmaqdır.
𝑩𝒆𝒔𝒕 𝒃𝒂𝒕𝒕𝒍𝒆 𝒓𝒐𝒚𝒍𝒆 𝒆𝒏𝒅 𝒔𝒉𝒐𝒐𝒈𝒈𝒎𝒎𝒎
Bir neçə saat itirməyin əla yolu.
Qrafika əladır Konsept möhkəmdir Yeganə problem Turretə nəzarət etməkdir. Silahları idarə etmək və atəşə tutmaq üçün çoxlu barmaq lazımdır.
Bu oyunu bəyənirəm.
nişan almaq və vurmaq çox çətindir..
Mən bu oyunları istəyirəm
İndiyə qədər yaxşı
Bütün səhvlərə nifrət edirəm və yenidən başladı
Tamam
Beach War: Fight For Survival Acción ptf
Sunami səviyyəsi 2 oyununda səhv var düşmənin qaldığını göstərir, amma heç biri qalmadı, lütfən eyni istirahət üçün həll təqdim edin, olduqca yaxşıdır
Möhtəşəm👏👏👏 Gözəl oyun🎮🎮 Super👏😊😊👏👏
Heç bir pul xərcləmədən 12 saatlıq oyun müddətində hər şeyi maksimuma çatdırdım. Əla oyun, reklamlar o qədər də pis deyil.
Data 8mb endirmə 2 saat gözləyin .....virus oyun proqramı
Cox super oynamaq internetledi mb-nida cox isdetmir yukleyin