Post by colittsubghourlearn on Mar 8, 2022 9:44:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MEGA MAN X DiVE - MOBILE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MEGA MAN X DiVE - MOBILE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge kristale ▞▞▞
▞▞▞ MEGA MAN X DiVE - MOBILE 2022 version ▞▞▞
Imao sam dobru recenziju prije ove, ali moj pogled na nju se promijenio zbog nedostatka pomoći koju nisam dobio pri oporavku svog računa. Stigao sam do 69. ranga, što je bilo loše za nekoliko mjeseci igranja. Nisam znao svoj ID igrača niti sam ga zapamtio, ali sam imao račun za svoju posljednju kupnju. Nisam mogao dobiti nikakvu pomoć jer nisam znao svoj ID igrača nakon što je resetiran i moj prethodni račun obrisan.
Zabavna igra dok nisam izgubio sve svoje podatke. Nisam siguran što se dogodilo u nedavnom ažuriranju, ali tamo gdje sam bio na razini 94 s više likova s 5 zvjezdica i rangovima u GA... sve je nestalo. Da, prijavljen sam na isti račun, na istom poslužitelju i lokaciji. Više puta sam se obraćao i nitko mi se nije javljao. Više sam ljut i sve vrijeme koje sam uložio u ovo je potrošeno. Barem više neću morati trošiti novac na ovo.
Trebate više nagrada, prizivanje je bolje. teško ga je povisiti i proći faze...ali stvarno cool igrica
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Actie dzrm
Great Mega Man igra, pokriva gotovo sve likove od originalnih do sadašnjih Mega Man igara. Ima dosta igrica. Jedina mana su kvarovi koji se javljaju kada završite fazu i ne možete krenuti naprijed.
Prošlo je tjedan dana otkako se igra počela rušiti nakon prve nagrade za prijavu, na moj početni zaslon. Potpuno sam ponovno preuzeo podatke i deinstalirao i ponovno instalirao, bezuspješno.
Ne mogu podnijeti igru koja me tjera da radim kako kaže. Pogotovo kada je potrebno oko sat vremena da se stekne sloboda kontrola. Ne želim slijediti tvoj glupi tutorial o tome kako se kretati izbornikom. Mogu sam sasvim dobro i volio bih da mogu odmah pristupiti postavkama i isključiti tu glazbu za smeće.
ova igra je dobra, poanta je fokus na 1 lik koji će postati vaša srž, a u ovoj igri nema OP ili slabog znaka, svi znakovi u ovoj igri su dama i kralj, sve može OP ili slab ovisi kako se snalazite njihov predmet, najbolji RPG koji sam igrao do sada
Moje iskustvo nije bilo iskustvo igranja. DEFINITIVNO PUNO UČITAVANJA. Učitavanje x15 bar$ (Mislim da) zatim NASLOV SCREEN TAP! Više učitavanja loše priče nego učitavanje na 98,54% (JA MISLIM).... Jednostavno je odustalo (ili jesam). Koga briga, poanta nije učitavanje nego igranje.. nisam siguran da je moja jedina interakcija bila okretanje loše priče. 2 loše.. upropastio mega čovjek 4 ja.. Capcom bi sada trebao malo pucati. To je loše. Mislim.. STVARNO... LOŠE... i drugi uređaj koji sam isprobao.
Sviđa mi se ova igra, ali iz nekog razloga danas se ažuriranje ne pojavljuje u Google playatoreu za mene, ali igra mi stalno govori da ažuriram i vraća me ovdje. Ali sve što vidim su gumbi Play i Uninstall. Ja koristim Samsung galaxy ultra 5g telefon, moj sin također igra ovu igru na svom starijem telefonu, ali je uspio ažurirati svoj bez problema, pokušava mi pomoći s ažuriranjem, ali čak i on je zbunjen zašto gumb za ažuriranje nije ne prikazuje mi se u Google playstoreu za ovu aplikaciju.Duplicirano oružje i likovi iz kapsula trebali bi rangirati ono što već imate. Neke platforme su previše intenzivne za kontrole na dodir, a čini se da svi najbolji igrači koriste kontrolere ili ih oponašaju na računalu. Igranje na mobitelu je nedostatak. Malo glupo, za mobilnu igricu. Također gubi zvijezdu jer ne možete skočiti kroz šefova vrata
Želio sam zavoljeti ovu igru, ali nije uspjela odavati pravdu nijednom od likova. Ništa zapravo ne izdvaja ove imitacije. Svi sviraju isto s iznimkom što su njihovi specijalci; koji su jedva dovoljni da ih razdvoje. Računanje na nostalgiju bilo je pametno, ali to će vas samo dogurati, pogotovo ako ne uspijete složiti ni likove. Grafika je dobra kao i glazba, ali nedostatak stilova igranja čini ovu vrijednu preskakanja.
Igrica ne daj mi da se igram Zapeo sam u poglavlju 2.2 kada pokušam igrati on učitava samo 98,9% i ne dopušta mi da igram.i kad dobijem materijal za oružje, ne pojavljuju se. Ispravite ovu grešku
Igra je zabavna, ali se stalno ruši pri prijavi. Propuštanje valute/aktivnosti i svakodnevnih događaja u suradnji... nije cool. Korištenje VZN Samsung Galaxy S10, Sjeverna Amerika. Molimo popravite
Sama igra je sjajna, ali vas otrgne zarađenim metalima dok nagrade nestaju
dobra kartaška strateška igra. Jedina dosjetka koju imam je da je proširenje bazena teško postići pa morate birati u prekidu da biste nastavili
Igra se neće učitati nakon nadogradnje na Android 12 na Samsung one ui 4.0.
Kao veliki obožavatelj Mega Mana, ova igra izaziva nostalgu i često je ugodna. Međutim, postoji mnogo problema koje treba riješiti kako bi igra bila još ugodnija za bazu igrača.
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Hərəkət fmrm
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Jangovar jvc
Do sada je moje iskustvo bilo zabavno. Obožavam seriju megamanX i igram ovo dok se bot osjeća zabavno kao recimo X1 ili X4, još uvijek prolazi vrijeme, ali imam problem s cijelim konceptom borbene moći, ne vidim zašto je to potrebno i to stoji na putu kada sve što želim je ići fazu po fazu i igrati kao x ili nula
Igrica mi se jako sviđa, ali jedini problem koji imam s njom je taj što ne mogu spojiti svoj PlayStation 4 kontroler na igru bez obzira koliko puta sam pokušao. Ispravite ovo jer želim uživati u igri bez pokušaja pomicanja prstiju na malom telefonu. Nadam se da ovaj popravak dolazi s održavanjem. Hvala vam.
U redu je. Vrlo dobro upravlja za mobilnu igru. Volim ovu franšizu i njezine likove pa mi gacha sasvim odgovara, a svi ostali pričaju o tome kako je PvP pokvaren, ali ono što me muči je to što faze priče promašuju dizajn. Stari stilovi u X8 paleti i malo izvan mjerila. X4-ov Cyberspace izgleda prilično dobro, ali čini se da je to to. Da je do mene, želio bih da se 1-1 do 4-6 u potpunosti preurede i da se sve promijeni.
nakon ažuriranja, igra se neće ni povezati
Vrlo dobra igra, laki dragulji "za sada" samo se moraju malo samljeti, pristojne kapi i stope, vrijedne vremena.
Moguća prijevara. Trošio sam više od 30 dolara dnevno ili više od 2.000 metalnih čipova za igranje ekskluzivnog izvlačenja koji razdvaja plaćene metale od neplaćenih metala "crvene zastave" samo da bih dobio oružje i likove za recikliranje. Tamo rang u pvp-u uopće nije uravnotežen niti u areni. Kontaktirao sam podršku poslao slike i potvrde o tome kako sam prestao primati likove iz izvlačenja sam platio novac putem Google playa. Nula odgovora. Onda su počeli brisati moje komentare o igri.
Igra je zapravo jako zabavna, a širok izbor likova prava je poslastica. Međutim, prečesto se ruši na mom uređaju, čak i kada oslobodim prostor za njega. Zbog toga ga nisam često igrao, a prijavljujem se samo za dnevne nagrade. Šteta, jer ova igra je stvarno zgodna.
Za igre Megaman nikad nisam igrao niti jedan unos, ali ova mobilna igra me je oduševila zbog početničke sreće od nove suradnje. To je Win-Win.
Volite igru. Nevjerojatna igra, stabilna brzina kadrova, lako se uči, nisu potrebne mikrotransakcije! Lako 5/5
Fashion Show: Makeup, Dress Up Simulation hwc
Igra je bila prisluškivana i izgubio sam plaćeni elementarni materijal u igri. Pokušao sam kontaktirati programere, ali budući da još uvijek buguje, ne mogu ih kontaktirati
Odakle početi... Loše pretpostavljam - to je klasična gache igra u kojoj vjerojatno nećete dobiti jedinice koje želite bez ulaganja pravih dolara (mislim 1000$) Arena je užasna - zaostaje, buggy i ispunjen botovima ili pomoćnim alatima. Dobro... kontrole telefona su prilično intuitivne, ali imat ćete znatno bolje iskustvo korištenjem kontrolera ili perifernog uređaja. Razine su klasični megaman i nostalga je lijepa. Prilično su velikodušni s predmetima u igri
Volim MegaMan, posebno serije X i Zero. Međutim, ovo mi ne daje isti osjećaj ili nostalgiju, ali možda zato što sam svirao zbirke. Još uvijek nije tako loše, ali ne i ono što tražim. Osjećam da bi megaman battle network bila bolja za gacha igru, kao i za ovu priču o igricama o popravljanju net podataka.Kao drugu napomenu, napravite novu megaman borbenu mrežu, Capcom molim?
Slušaj...Svi rade isto...što je drugačije?? Postaje jako...dosadno dobivati bilo kakav novi lik znajući da se svi ponašaju isto s NAJMANJIM razlikama...U redu...MOLIM VAS DA SE SVAKOG ISKLJUČITE!!!!!!!
Ova igra ima potencijal da bude nevjerojatna. Volim gotovo sve u njoj. S obzirom na to da igra zaostaje i konačno zatvara aplikaciju prije nego što mogu završiti mnoge razine postaje na mojoj granici onoga što mogu podnijeti haha, popravite uskoro. Uredi: Dodavanje u Nintendo prekidač bi bio puno glatkiji i bolji mislim.
Nakon najnovijeg ažuriranja Androida igra se ruši kada se puno krećete po izbornicima
Popravite podršku za kontroler, kontrole na dodirnom zaslonu nisu upotrebljive ili su dovoljne.
Najbogatiji megaman ikad napravljen. Smetnja je i brzo mi je postala omiljena. Ne treba trošiti novac na igru za Excell. Dobri lovci. Ovo je treći put... zamolio me je da recenziram nakon 5 zvjezdica... Čudno...
Igra je super zabavna, ali sačuvao sam svoje materijale za pozivanje nakon trenutne kampanje za pozivanje, imao ih je preko 1500, probudio se na 565 i NIŠTA novo, bez povećanih komada ili bilo čega što znači da NISAM sazvao, ali ipak radim s 1k manje materijala za pozivanje. Idk što se dogodilo, ali budite svjesni toga. Ne želim kompenzaciju, samo ne želim ponovno nasumično izgubiti materijale za pozivanje
Općenito, smatram da je igra vrlo zabavna, s širokim izborom dnevnih izazova za dovršetak. Razine su prilično kratke, ali mogu biti vrlo izazovne, što ovu igru čini dobrom za igranje u kratkim naletima vremena. Igra uglavnom odlično predstavlja likove koji se mogu igrati kroz njihove različite aktivne i pasivne vještine, dajući svakom liku jedinstvene stilove igranja. Što se tiče malih negativa, nema vijesti o budućim događajima i nekoliko problema s padom igre u prošlosti.
Sviđa mi se i još uvijek trebam poboljšati igru zbog rušenja i propuštanja nekih likova ili karata i poput Dynama i dvostruke transformacije
Igra je zabavna, ali mnogi hakeri igraju pvp...
Ovo je vrlo promišljena igra. Dobar sustav i linearna progresija čine PRS vrlo zabavnim RPG-om za prikupljanje karata poput rogue-like. svakako bih preporučio.