Post by colittsubghourlearn on Mar 8, 2022 9:48:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות יותר הכל ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
היה מאוד כיף לשחק את המשחק, במשך כ-4 שעות. ואז הנחתי את הטלפון כדי לטעון. לאחר פתיחת המשחק מחדש גיליתי שהוא לא הציל שום דבר מההתקדמות שלי! הסרה מיידית. למה לא לחמם אותי שהייתי צריך להיכנס כדי שההתקדמות תחסוך? ממש בזבוז של 4 שעות מהחיים שלי.
משחק ממש טוב אבל קל מדי לפעמים. ממש אהבתי את זה
אחלה משחק
שבור ועגלה. גלאי הקליקים האוטומטי "איפה הגיבור" לא עובד, ואני לא יכול לעבור אותו. חבל כי זה משחק מהנה. אני לא יכול להמליץ על המשחק הזה.
ממש ממכר אבל די חוזר על עצמו לאחר זמן מה. יכול לנצל יותר לעשות
הבאג תוקן, אז אני משנה את הדירוג ל-5. למשחק יש קונספט מאוד מעניין, והוא בהחלט נותן כמה סיבות להמשיך לשחק, מכיוון שאתה יכול לעלות כל כך הרבה דברים, לקדם כל כך הרבה גיבורים וכן הלאה. הבאג היה עם הגבישים המקסימליים שאתה יכול לשאת, אבל זה כבר לא משנה. המשחק יכול להיות הרבה יותר טוב, נכון, אבל נראה שהמפתחים עדיין עובדים עליו, אז זה נחמד
המשחק הכי טוב בעולם!!!!!!!! ממליץ לכולם
נהדר אבל לחלק מהדברים יש גבול לשדרוג
משחק נהדר להעביר את הזמן.
זה המשחק הכי טוב אי פעם, רק צריך עוד עדכונים, גיבורים וגילדות זולות יותר. הבעיות האחרות הן עלות mp עבור הכל, אני על גל 540 והאחרונים שלי עד חצי הדרך, בבקשה תקן את זה ואני אתן למשחק הזה 5 כוכבים.
🤔
המשחק הזה הוא סופר מהנה ודרך נהדרת להעביר את הזמן, ואני ממליץ עליו בחום
משחק מהנה ממש!!!!
אני נהנה בעיקר כשאני מוצא את זה די תחרותי. אני מניח שהגילדה שלי בעטה בי בגלל שלא הצלחתי לדחוף גלים. אני לא יכול להתחבר לשרת, עשיתי את כל האמצעים שאני יודע, התקנתי מחדש את המשחק אבל אני עדיין לא מצליח להתחבר לשרת. חסרים לי תגמולים יומיים וזה מעצבן אותי.
אני מאוד יעריך את המפתח ויש לי הצעה אחת שיכולה לקרב אוטומטי יהיה בחינם אני מקווה שיוכל להעריך את ההצעה שלי 😊.
כמה באגים ובעיות רציניות'
זה היה נהדר בפעם הראשונה, אבל אם תמשיך הלאה. (כמו גלים של 15 אלף ואילך) תצטרך לשלם כסף אמיתי כדי להתעדכן במשחק. כמובן שאין צורך לשלם כסף ופשוט לשחק במשחק, אבל זה ייקח לך זמן, 24 שעות 7 ימים בשבוע מבלי לכבות את הטלפון. כאילו שיש לך מחויבות.
המשחק הזה כל כך מהנה הוא רק העניין הוא שחלק מהרמות קלות מדי אז אני צריך להשתמש באבני חן שלי כדי לנהל קרב קשה. אני מודה שיש להם עיירות במשחק אז אני יכול לקבל יותר כסף לדעתי. הייתי ממליץ על המשחק הזה ואולי לפעמים אתה לא אוהב בהתחלה אבל זה נעשה כיף כשאתה מקבל אבן חן או מקבל טוב אז זו הסיבה שאני מדרג 4 במשחק הזה!!!
זהו משחק מאוד מעניין ומהנה להיפטר מהשעמום שלך. אני מאוד אוהב את הפשטות והעיצוב של כל דמות במשחק הזה, בסך הכל זה מדהים. יש לי גם הצעה אם לא אכפת לך, ב"מלאי", אם אפשר, תוכל בבקשה להוסיף תכונת מיון נוספת עבור סוגי הנכסים השונים, מאז ה-inv. הגודל גדל הזמן לחפש פריטים מסוימים הוא גם גוזל זמן, אז אם תעשה את זה, זה יהיה ממש נהדר.
מצוין לחדרי המתנה 90% מהמשחק פועל במצב לא מקוון. אני משחק בזה בכל פעם שאני נתקע איפשהו. כמו בית חולים. אתה יכול לקנות דברים אבל ב-3+ שנים לא הגעתי לנקודה שבה המשחק עושה אותך. כולם צריכים לקבל את המשחק הזה. כל אחד יכול לשחק וליהנות מהמהומה! תמיד יש משהו לעשות. זה כמו שמשחקים אמורים להיות, כמו פעם. זה מטופש, מגוחך, מטריד ומקסים. זה המשחק היחיד שאני מתקין מחדש בכל פעם שאני מקבל טלפון חדש. תודה למפתחים.
Grow Castle - Tower Defense Аркады looe
טוב מאוד, לשלדים יש לבבות, ריאות,... אני יכול לומר שהלבבות פועמים, אולי תוריד כסף כדי לשדרג קצת בבקשה
האבתי לילחם מול אנשים
מגניב וגם מאתגר ובבקשה הוסף עוד דרקון🤗
זה היה משחק קטן ומהנה עד שנתקלתי ב"מתנה" של המפתחים. אם אתה צריך לנקוט באחת מ-5 האפשרויות ואם אתה מנחש לא נכון, זה נועל את המשחק שלך לפרק זמן הולך וגדל עד שאתה מנחש נכון. ברגע שהמשחק עבר מ-5 דקות ל-40 דקות פשוט הסרתי את המשחק. המפתחים שמים דגש רב על הוצאה של הרבה כסף בעיצוב כך שלא תוכל לשחק בו. המשחק הוא הונאה, אל תוריד. גם הטיימר יורד רק כשהאפליקציה פעילה.
סוס נודר
זה כיף ממשששמשמשמש אבל אחרי הרבה זמן די נמאס
אני כל כך אוהב את המשחק הזה
משחק ממש כיף, אבל בשביל להתקדם צריך להשאיר את המשחק פתוח בטלפון 24/7. כמו מחובר ונטען כי המסך צריך להישאר דולק ולפעול עם המשחק. אם זה היה מאפשר להרוויח זהב בזמן אליל ולא צריך לרוץ, עדיין הייתי משחק, אבל הייתי צריך לנטוש את המשחק כי אני לא רוצה שהטלפון שלי יהיה חם כל היום כל יום.
גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
זה לא רוצה לעדכן ואני לא יכול לשחק במשחק כי הוא אומר שאני צריך לעדכן את המשחק ואני לא יכול להוריד אותו
המשחק לא מפסיק להפתיע אותי. עשוי ממש טוב והרבה מאוד תשומת לב הושקעה במשחק. חובה להוריד!
משחק מעולה! מעביר את הזמן בצורה טובה. אני צריך לחכות מלא זמן עד שמזהים את הגיבור.
אני אוהב ונהנה מהמשחק הזה והייתי מדרג אותו ב-5 כוכבים אם הוא היה פחות מכוון לראש. אני שומע מאנשים בגילדה שלי ואחרים על מחלוקת שלמשחק הזה אין תגמולים ותמריצי התקדמות עבור שחקנים ברמה נמוכה יותר וכאלה שלא מוציאים הרבה כסף. אני לא מציע להפחית את התגמולים עבור השחקנים המובילים אלא לכלול *כל* תגמול משמעותי עבור שחקנים מחוץ ל-1k המובילים (וחוץ מבזבזים באגים). אני מאמין בתוקף שהמשחק הזה נהדר ויש לכלול יותר אנשים ולתגמל אותו.
אני פשוט אוהב את המשחק הזה מאוד ממכר אבל בבקשה הוסף את זה 1.) המושבה נותנת זהב גם אם אתה לא מקוון (כדי לאזן אותו נתון רק 20%) 2.) חיות מחמד, משהו כמו דרקונים, דינו כן חיות מחמד יהיו תכונה מהנה מאוד , לכל אחד יש אלמנט משלו וחובבים, דבופס ותקיפה ואלמנט 3.) מצב PVP (מצב זירה) שבו נוכל להילחם בשחקנים אחרים, נעולים בגל 100 מתאימים לנו שחקנים בעלי חוזקות דומות, תגמולים נותנים לנו אבני חן בהתאם לדרגה הגענו לזה 😌
Grow Castle - Tower Defense Arcade pcob
אני אוהב את זה, ראשית זה ממש כיף פשוט לשדרג הכל ואני אוהב את הגילדות ואת המפה שבה אתה יכול ליצור מושבות.לאנשים ששונאים את זה בגלל שהוא חוזר על עצמו, האם כל משחק חוזר על עצמו?! תמשיך עם זה! הייתי ממליץ אולי על עוד כמה דברים בעיר, כי עכשיו יש רק כמה אנשים שאתה שוכר כרייה כל היום, וכמה מבנים כמו המבנה והשוק. כמו לעשות את זה יותר "כפרי"
איך אני יכול להשבית את עניין המתנה? הראייה שלי לא כל כך טובה ואני צריך לחכות יותר ויותר אם אני לא בוחר את הדמות הנכונה. אפילו הפעלה מחדש של המשחק לא עוזרת.
טוֹב
בסופו של דבר צץ מסך שאומר "איפה הגיבור" ואתה בעצם תקוע מחכה לנצח אם אתה לא יכול לנחש 1 מתוך 6 מקומות. שובר את המשחק. מי שהוסיף את זה בפיתוח הוא דול שלם.
משחק מהטובים שאני מכיר
נודר משחק אחד השווים באמא שלי אני מטורף על זהההה
לא ממש משחק אסטרטגיה אלא אם כן אתה סופר צפייה במודעות והוצאת כסף כדי להגביר את אסטרטגיית היריב שלך.
Grow Castle - Tower Defense Arcade arm
לאחר ששיחקתי בו במשך זמן מה, נתקלתי בחלונות קופצים שלא הצלחתי לסגור. הם הגיעו עם שאלה וכמה תשובות אפשריות. בכל פעם שטעיתי, הזמן לעוד משימה הוכפל. זה מונע ממך לשחק במשחק כאשר אין לך רכישות ואתה מאבד את כל המאמצים וההתקדמות שלך. הוזהר!
נהג לשחק בזה הרבה, אבל לאחרונה המשחק הזה הפך לבלגן של כסף אמיתי וסיימתי. המשחק הוא כל כך איטי ואם אתה רוצה להאיץ אותו, "תן לנו כסף כל יום" וזה מגעיל. רמות נהיות יותר ויותר קשות מהר מאוד, מה שמאלץ אותך לשחק שוב את אותו גל 10-20 פעמים לפני שאתה מרוויח מספיק כדי לשדרג את הנזק הכולל שלך כדי להתקדם הלאה (וזה משעמם asf) או "לתת לנו עוד כסף". לא. עם זאת, בשמחה אתן לך את האצבע ואסיר את ההתקנה.
הגנת מגדל נחמד / היברידית סרק. ההתלבטות היחידה שלי עם זה היא שנראה שהעיירות שלך לא מייצרות כסף בזמן שהאפליקציה לא פועלת. זה ממש פוגע באלמנט הסרק.
שיחקתי במשחק הזה בעבר ועכשיו אני לא יכול להיכנס שוב אפילו ששמרתי ושיחקתי בו כל כך הרבה זמן זה המשחק שביליתי עליו כמו שנתיים וכל הדברים האלה נעלמו
כל כך כועס לא יאומן שבניתי את הטירה שלי והלך ממש טוב ונהניתי מאוד. ואז עם העדכון החדש התחילו לי בעיות לשחק ב-Samsung Note9 שלי, המשחק אמר לי להתקין מחדש את האפליקציה. ברגע הבא כל הטירה שלי נעלמה ולא ניתן להוריד אותה מהשרת או שלא ניתן למצוא אותה. זה בריון $#!+ ייתן אפס כוכבים אם אפשר היה בשלב שרציתי לבזבז כסף במשחק, תודה £^€( לא עשיתי אחרת, פשוט הייתי מבזבז אותו. קבל את המשחק הזה רק אם אתה רוצה מאפס את המשחק שלך ומתחיל מחדש כל שבועיים
Walking Dead: Road to Survival ভূমিকা নিয়ে খেলা yvh